Kirándulások

Home » Kirándulások

CSOPORTOS ÉS MAGÁNKIRÁNDULÁSOK

Vegyen részt Ön is sikerrel működő csoportos buszos vagy magánkirándulásainkon Papp Julia és Karvaly Zsófia idegenvezetővel!

Kirándulásokra jelentkezés: +34 639987639

Cég: Hungaro Impex S.L. CIF: B-38749792

Amennyiben nem szereti a kötöttségeket, nem akar másokhoz alkalmazkodni, esetleg rosszul van a buszos kirándulásokon, Önnek való a családias hangulatú autós magánkirándulás… Visszatérő és új vendégeink egyre többször keresnek fel minket azzal, hogy szívesen megismernék a szigetet, de nem akarnak részt venni buszos kiránduláson. Idegenvezetőnk elviszi Önt és családját autós kirándulásra, melyen belül ugyanazokhoz az információkhoz juthat, mint a csoportos programokon, hiszen ugyanazokat a helyeket látogatják végig. Javaslatot teszünk útvonalra, kihagyhatatlan látnivalókra, melyeket nem Önnek kell hosszas keresgélés után megtalálnia, ezáltal élvezetesebbé, hasznosabbá válik a szigeten eltöltött idő.

A kirándulás általában reggel 9 órakor kezdődik és 18 óra körül ér véget, de természetesen figyelembe veszünk egyéni igényeket is.

A magánkirándulás ára: 85 € / nap 1-4 fö részére. 2 kocsival 9 föig 120 E/ nap

Tenerifén. A kirándulás mindig a vendégek által bérelt és vezetett autóval történik!

Ismerjék meg az ezerarcú Tenerife látnivalóit, és a csodaszép La Gomera elragadó tájait, exkluzív, magyar egynyelvű buszos kirándulásainkon! Ne böngésszék a térképet, ne mérgelődjenek a rengeteg útelterelés miatt, ne tévedjenek el, ne keresgessék az útikönyvben a rövid, hiányos leírásokat, jöjjenek el a felejthetetlen élményt nyújtó túráinkra, melyeket profi, évek óta a szigeten élő, helyi hivatalos szakvizsgával rendelkező idegenvezető vezet, aki rengeteg olyan információt, anekdotát, érdekességet mesél, ami semmilyen könyvben nem olvasható. Kirándulásainkon családias a hangulat, az utasok mindig nagyon jól érzik magukat, és sokszor életre szóló barátságok, ismeretségek is szövődnek. A kirándulásokra irodánk helyi képviselőjénél lehet jelentkezni telefonon legkésőbb a kirándulás előtti napon

Telefon: +34 639 987 639 skype: papplia

Amennyiben egyéb programokon szeretne részt venni, témaparkokba belépőt venni, vagy autót bérelni, kérjük keressen fel telefonon időpont és helyszín egyeztetése miatt.

Szigetkörút Tenerifén:
Buszos vagy magánkirándulás

Ismerje meg Tenerife fénypontjait egy nap alatt! A délelőttöt a holdbéli tájairól híres Las Canadas del Teide Nemzeti Parkban töltjük, ahol amellett, hogy körbejárjuk Spanyolország legmagasabb vulkánját, a 3718 m magas többkamrájú alvó rétegvulkánt, megismerjük a világ második legnagyobb őskráterét, és az azon belül található kisebb vulkánokat, megkövült lávafolyamokat, bizarr az erózió által megformázott szikla-szobrokat (medve, Isten ujja, szikla-fa, szikla-katedrális), valamint az azokat alkotó különféle kőzeteket.
Itt forgatták a Majmok bolygója című film zárójelenetét is.

A Teidéről lefele menetben gyönyörködhetünk a csodálatos passzátfelhő tenger látványában is, amely az Orotava-völgyben kb. 1000-1500 m között egész évben párába burkolja a hegyoldalt.
Ezután Icod de Los Vinosban csodáljuk meg a híres ezer-éves sárkányfát, a majdnem ennyi idős óriási fikusz-fát, és egy sok-törzsű legyező-pálmát is, majd ezt követően egy hangulatos kombinált bor és likőrkóstolón veszünk részt.

Garachiconál az 1706-ban a láva által részben eltemetett város maradványaiban és a szép panorámában lehet gyönyörködni. .
A hazafele út a mesebeli Teno-hegység láncain keresztül vezet, ahol a lélegzetelállítóan szép Masca faluban tartunk egy rövid szünetet.

A kirándulás ára tartalmazza a légkondicionált buszos kirándulást, magyar nyelvű idegenvezetést.
Költőpénzt érdemes hozni, mivel útközben lehetőség nyílik helyi, tipikus és értékes ajándéktárgyak megvásárlására is.
Dzsekit, pulóvert még nyáron is hozzanak magukkal a Nemzeti Parkba, valamint kényelmes cipő, öltözék viselete ajánlott.

Már min. 10 fő jelentkezése esetén indul.
Felnőtteknek: 71 € / fő Gyermekeknek 2-12 éves korig: 35.50 € / fő Magánkirándulás ebéd nélkül 1-4 fö részére összesen 85 € Két kocsival 9 főig összesen 120 € Teide – Puerto de la Cruz buszos vagy magánkirándulás

Hegyiutakon át érjük el a Parque Nacional de Las Cañadas területét ahol a TEIDE vulkán a maga 3718 m magasságával tornyosul fölénk. Spanyolország legmagasabb vulkánja. Több helyen megállunk gyönyörködni, fotózni, megcsodálni a hihetetlen szinü és formáju sziklákat, hegyeket és felhöket ezen a holdbéli tájon. Egyéni kirándulás esetén van lehetöség arra, hogy a felvonóval felmenjenek majdnem a csúcsig. Csoportos kirándulásnál sajnos nem megoldható. A Nemzeti Park után Humboldot is ámulatba ejtő Orotava völgyön keresztül gyönyörű tájon sok kanyaron át ( spanyolul curva) jutunk Puerto de la Cruz –ba ahol kihasználhatjuk szabadidőnket és igen kellemes sétát tehetünk a
Lago Martianaz sétányon a fekete homokos parton ahol rengeteg üzletben áruják portékájukat a helyiek és a külföldiek. Ebéd nincs az árban.

A kirándulás több nyelven történik ( angol, német, spanyol) busszal.
Magán kirándulás 1-4 fő esetén reggel 9.30- amig jól érzik magukat 85 €

Szigetkörút La Gomerán

La Gomera szigetének megtekintése csak hab a tortán…
Koronázza meg nyaralását Kolumbusz szigetének megismerésével!
La Gomera ötször kisebb Tenerifénél, természeti kincsei viszont lenyűgözőek.
Már magáért a hajóútért megéri elmenni: az oda- és visszaút a Fred Olsen társaság vadonatúj, óriási expressz kompjaival történik, melyek kevesebb mint 40 perc alatt teszik meg az utat.
A szigeten sok fotó szünetet tartunk, hogy meg lehessen örökíteni a dús zöld növényekkel borított vulkáni hegyoldalakat, az erózió által megformázott, cukorsüveghez hasonlító vulkánkürtőket, / Roque de Agando, Ojilla, Zarzita/ majd bemegyünk az UNESCO által 1986-ban a világörökségnek nyilvánított Garajonay Nemzeti Parkba is, amely a világ legnagyobb babér (laurisilva) és hanga (erica arborea) erdője. A parkban a Laguna Grande tisztáson lehet megismerkedni a több mint 20 féle babér típusú fa- és bokorfélével, ugyanitt a gyerekeknek játszótér is van.
Az ebéd Las Rosas panorámás éttermében lesz, ahol egy rövid bemutató keretében megismerjük a Guiness-rekordok könyvébe is bekerült, a világon a legmesszebbre elhallatszódó kommunikációs eszközt, a “silbo” füttynyelvet. Hazafelé Agulon át Hermiguába vezet az út, ahol megtekintünk egy igazi banánültetvényt, ahol papaya és mangófák is vannak.
Itt nyílik lehetőség jellegzetes ajándéktárgyak megvásárlására is.
A hajó visszaindulása előtt San Sebastiánban, a sziget fővárosában lesz egy kis szabadidő, ahol meg lehet tekinteni a Kanári-szigetek legrégebbi építményét, az Őrgróf tornyot, a csodaszép Asunción (Mennybe menetel) templomot a fő utcán, és Kolumbusz-kútját a volt Vámház belső udvarán a Fő téren, amelyből Kolumbusz 1492-ben vizet merített, és ezt magával vitte Amerikába is, ezzel keresztelte meg a “új világ”-ot. A túra ára tartalmazza a légkondicionált buszt, a magyar nyelvű idegenvezetést, oda-vissza kompjegy árát, valamit a 3 fogásos ebédet itallal és kávéval együtt.
Dzsekit, pulóvert még nyáron is érdemes hozni, a hajón, valamint a nemzeti parkban hűvös lehet, ide is kényelmes cipő és öltözék viselete ajánlott.
A kirándulás 15 fő jelentkezése esetén indul.

Felnőtteknek: 71,00 € / fő Gyerekeknek 2-12 éves korig: 35,50 € / fő

Amennyiben a túrát az indulás előtt 48 órán belül mondják le, úgy 100 % stornó költség terheli Önöket.

A kirándulásra a legújabb biztonsági előírások szerint útlevelet kell magukkal hozni.

Bálna és delfinleső hajókirándulás:
Teljes kikapcsolódást nyújtó három vagy öt órás hajóúton napozhatnak, fürödhetnek, ehetnek-ihatnak, és ami a legfontosabb, a sziget közelében lévő és szabadon élő bálnákról csodálatos felvételeket készíthetnek. Időnként delfincsapatok is mellénk szegődnek és elkápráztatnak minket játékosságukkal.
Az 5 órás kirándulás alatt eljutunk Los Gigantes hatalmas sziklafaláig az út során az óceán felől is megismerhetjük Tenerife déli partvidékét, a sűrűn beépített nyaralóövezetet és a banánültetvényekkel tarkított domboldalakat.

Amennyiben magyar idegenvezetést kérnek a hajókiránduláshoz ennek ára 50 €

Felnőtteknek: 49 € / fő Gyerekeknek 2-12 éves korig: 26  €

Amennyiben mindhárom kirándulást megrendelik a megadott telefonszámon vagy interneten, személyenként 10 € kedvezményt adunk a teljes árból.

Magyar nyelven hívható telefon / foglalás

Papp Julia: 0034 639 987 639
skype: papplia
e-mail: tenerife540 (kukac) gmail.com

Egyéb programok:
Loro Parque látogatása busszal ( csak transzfer) belépőjeggyel.
Felnőtteknek 47 € gyermekeknek 2-12 éves korig 31 €

A világ legnagyobb papagájgyűjteménye mellett delfin, fóka, orka bálna és papagáj show-t, gyönyörű orchidea kertet, Európa legmodernebb pingvinházát és a csodálatos cápa alagutat láthatják.

Loro Parque belépőjegy (egyénileg)
Felnőtteknek: 32 € gyermekeknek: 21€ magánkirandulás 85 E/ nap

Középkori lovagi torna:
Részeseivé válhatnak a hangulatos várjátékoknak, ahol a lovagok küzdelmét figyelve, a középkori szokás szerint “kézzel” fogyaszthatják el vacsorájukat.
Az előadás alatt teli torokból bíztathatják a lovagokat és osztozhatnak a győztes örömében. Lesz királynőválasztás, bevonuláskor pedig a király kézfogással üdvözli Önöket. A műsor után lazításként a kastély báltermében kellemes tánczenét hallgathatnak 3 éves korig ingyenes 4-11 éves korig gyermekjegy.

Felnőtteknek: 49 € / fő gyermekeknek: 2-12 éves korig 24.50 € / fő

Aqualand viziparadicsom:
Bármelyik nap igénybe vehetik az ingyenes buszt, mely az Octopus vidámparkba szállítja Önöket, ahol hatalmas csúszdák és szórakoztató delfin show várja a látogatókat. 4 éves korig ingyenes 4-11 éves korig gyermekjegy.
Felnőtteknek: 24 € / fő Gyermekeknek: 16 € / fő

Jungle Park:
Szintén ingyenes busz szállítja az érdeklődőket, minden nap több alkalommal.
Az igazi őserdőre emlékeztető parkban a buja növényzet és a hatalmas fák között szabadon élő állatok veszik körül a látogatót.
Megtekinthetik a krokodilok etetését vagy játszhatnak a majmokkal. Ügyességüket hatalmas kötélpályán, bátorságukat a nyári bob pályán próbálhatják ki. 4 éves korig ingyenes 4-11 éves korig gyermekjegy.

Felnőtteknek: 24 € / fő Gyermekeknek: 16 € / fő

Siam Park:
A Siam Park Tenerife egyik legkönnyebben megközelíthető nevezetessége.
A speciális technikai megoldásoknak köszönhetően a park naponta cserélt friss, sótalanított 24 fokos tengervízzel várja látogatóit.Keleties stilusban épült Europa talán legnagyobb és legmodernebb vizividámparkja. l.
A parkon belül a csúszdák korlátlanul használhatók gyermekeknél cm-ben határozzák meg, hogy melyiket használhatják.
Egész napra kellemes, felejthetetlen szórakozást kínál piciknek, kicsiknek nagyoknak.

Carmen Mota:
Zenés táncos előadás Fergeteges spanyol flamenco táncest, ismert és elismert táncosokkal. Színházi előadás. Vendégeink legkedveltebb esti programja felejthetetlen szinekkel hangzassal és látvánnyal.
12 éves korig ingyenes!!!! 12-16 éveseknek gyermekjegy.

Felnőtteknek: 43 € / fő Gyermekeknek: 21,50 € / fő

Három különböző belépőjegy vásárlása esetén
5 € kedvezményt adunk a teljes árbol.

Gran Canaria szigetkörút:
Minden héten szerdán egész napos szigetkörút angol, német nyelven, ebéddel.
Utazás hajóval és busszal.

Lanzarote szigetkörút:
A mai napig is életjeleket adó vulkán megtekintése.
A kirándulás korán reggel indul mivel repülövel érkezünk Lanzarotera shol már vár a busz és az ottani helyi idegenvezetó Yaiza felé indulunk érintjük Macher-t és Uga-t ahol reggelizünk. A csodálatos kilátásban Salinas de Janubio-ban gyónyörködhetünk. Montañas del Fuego-n tevére szállunk és igy nézzük meg a vulkán alkotta tájat majd a Nemzeti Parkba megyünk a Parque Nacional de Timanfaya területén rövid séta a vulkánon (ma is izzik a talaj de nem azon kell járni) Yaiza-ban ebédelünk majd áthaladunk az ezer pálma völgyén Teguiese, Haria, Jameos del Aqua, Guatiza és Arrecife a repülötér ahonnan indulunk vissza Tenerifére.
Egész napos kirándulás angol, német nyelven. Utazás repülővel és busszal.
Útlevél szükséges!

Felnőtteknek: 179 € / fő Gyermekeknek 2-12 éves korig 152 € / fő Bébi: 16 € / fő

La Palma szigetkörút
La Palma szépsége semmi máshoz nem hasonlitható. Lenyűgöz, elkápráztat, bevésődik az emlékeinkbe örökre. Ott marad álmainban, képzeletünk részévé válik a világnak ez a csodája ez a gyöngyszeme. Repülővel érkezünk Santa ruz de La Palmara a sziget fővárosába melynek panorámájában gyönyörködhetünk. Érintjük Las Nievest, Velhoco-t Buenavistat Brena bajat és Brena baja-t áthaladunk a sziget közepén El Paso-ban a Cumbrecita kilátóhoz érkezünk ahonnan nagyon szépen látszik a nemzeti Park La Caldera de Tiburiente hatalmas magasságkülönbsége aminek látványa felejthetetlen. Los Llanosban ebéd, majd La Mancha, Fuencaliente, ahol a San Antonio vulkán romboló és épitőmunkáját egyaránt láthatjuk ami azt hiszem mindannyiunkat elgondolkodtat.. milyen hatalmas erő lakozik a földben a vizben és a levegőben. Mozo felé érjük el a repülőteret ahonnan élményekkel teli érkezük vissza Tenerifére Útlevél szükséges.

A kirándulás ára: ebéddel repüljeggyel és belépővel együtt:

Felnőtteknek: 147 € Gyerekeknek 2-11 éves korig 125 € bébi 16 €

Autóval egyénileg:

Kirándulások: Akik autót bérelnek, azoknak is ajánljuk először a szervezett programokat, hiszen sok olyat megtudhatnak amit a könyvekből nem. Néhány útvonal a déli oldalról indulva: Vilaflor – Las Canadas Nemzeti Park – La Esperanza – Santa Cruz Los Gigantes – Buenavista – Garachico – Icod de los Vinos – Puerto de la Cruz – Candelaria Autópálya – La Laguna (városnézés) – Las Mercedes – Las Teresitas (sárgahomokos part) – Santa Cruz Megérkezéskor hívja idegenvezetőnket aki segítségére lesz! Vásárolja meg belépőjegyeit sorban állás nélkül, kényelmesen. Amennyiben a kirándulásokra jelentkezni szeretne vagy bővebb információra van szüksége, hívja Papp Julia idegenvezetőt a (00 34) 639 98 76 39 (00 34) 639 98 76 39 telefonszámon vagy írjon e-mailt a
tenerife540 (kukac) gmail.com címre. Kellemes pihenést, élményekben gazdag nyaralást kívánunk! Egyszerű áttekintés kirándulás és belépőjegy árak